NUM Lepoglava opet u akciji, uređuju sportsko-rekreacijski centar Foto: NUM Lepoglava

NUM Lepoglava opet u akciji, uređuju sportsko-rekreacijski centar

Varaždinske vijesti | 3.11.2018. u 15:52h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Da su mladi u Lepoglavi (pro)aktivni, dokazuje provedba projekta Nezavisne udruge mladih pod nazivom (PRO)aktivan koji je pozitivno ocijenjen na natječaju "Naš doprinos zajednici", koji je raspisala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva.

Projektom se želi urediti manji dio sportsko-rekreacijskog centra u Lepoglavi koji sadrži terene za minigolf, park, ljuljačke, klackalice, tobogane i stolove za stolni tenis. Da bi se omogućilo nesmetano korištenje terena do nekih većih zahvata, na ovaj način NUM želi terene učiniti privlačnima kako bi se građanima ponudilo više aktivnosti kojima se mogu baviti.

Akciju provode volonteri i članovi Nezavisne udruge mladih, a do sad su im se u radovima pridružili i članovi PAS kluba Lepoglava. Volonteri su do sad zamijenili daske na nekoliko klupica, skinuli završnu boju na igralima za djecu, stolovima za stolni tenis i na terenima za minigolf.

Do kraja projekta, čiji je završetak planiran za kraj studenoga, zamijenit će se daske na preostalim klupicama, obojat će se igrala, stolovi za stolni tenis, tereni za minigolf, zamijenit će se daske na klackalicama i ljuljačkama te će se pošljunčati staze u parku za što je šljunak osigurao Grad Lepoglava. Također, planirana je i nabava opreme za stolni tenis i minigolf. Ova je akcija dokaz da su mladi ustrajni u svojim namjerama te da su voljni doprinositi svojoj lokalnoj zajednici.

num_lepoglava_src_2.jpg

num_lepoglava_src_3.jpg

num_lepoglava_src_4.jpg

num_lepoglava_src_5.jpg

num_lepoglava_src_6.jpg

num_lepoglava_src_7.jpg

num_lepoglava_src_8.jpg