Nogometni klub Nova Ves obilježava 70 godina postojanja

V.V. | 15.5.2018. u 08:50h | Objavljeno u Našim krajem

Nogometni klub Nova Ves obilježava 70 godina postojanja uz utakmicu NK Nova Ves - Inter u utorak 15. svibnja u 17 sati na igralištu NK Nova Ves.

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan grah i roštilj i bogata ugostiteljska ponuda.

Inače, klub je osnovan je 14. svibnja 1948. godine. Prvu nogometnu loptu dobio je od NK “GRAĐANSKI” iz Zagreba.

Klub se trenutno natječe u drugoj županijskoj ligi, te se sa zadnje dvije uzastopne prvenstvene pobjede učvrstio u sredini tablice. U nogometnom klubu Nova Ves natječu se i kategorije juniora, te kategorija U -14 pionira.

- Od velikog je značaja što u našoj općini gostuje prvoligaš Inter Zaprešić koji će svakako uveličati proslavu 70.godišnjice djelovanja nogometnog kluba Nova Ves. Vratiti ćemo se u sezonu 2006/2007 kada se nogometni klub Nova Ves (i Podravina Ludbreg) plasirao u pretkolo Hrvatskog kupa. Pobjednik i finalist Županijskog nogometnog kupaa stječu pravo nastupa u Hrvatskom nogometnom kupu. Tada je momčad Nove Vesi odigrala pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa sa ekipom Nk Grobničan. Eventualna pobjeda donijela bi sljedeći susret u Hrvatskom nogometnom kupu sa atraktivnim Dinamom, međutim pobjedu je na “Grbavici” odnijela momčad Grobničana. Ovo je samo jedan od uspjeha nogometnog kluba iz Nove Ves - poručuju iz kluba i Općine.

Označeno u