Na pješačenju DŠR-a Salinovec sudjelovalo 111 sudionika

V.V. | 30.4.2018. u 08:38h | Objavljeno u Našim krajem

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec , DVD Salinovec, KUD Salinovec, Udruga vinogradara i voćara „ Skrajski pajdaši „ Salinovec organizirali su „ Pješačenje za 1. Maj „ u nedjelju 29.04.2018. godine sa početkom u 14:00 sati.

Ideja za tu akciju svih udruga je nastala u razgovoru predstavnika udruga da se napravi jedna akcija za sve udruge da se članstvo međusobno druži zajedno. Okupljanje je bilo u nedjelju 29.04.2018. godine u 14 sati kod stare škole u Salinovcu i krenulo se od škole kraj kuće Dražena Strugara prema Klakoču, Jome, Severinu do stare preše, gdje je bio mali odmor, a zatim se nastavilo preko Šatornjaka, Hančića do izletišta PETHRASTI u vlasništvu Ivana Markovića, gdje je organizirana zakuska.

- Na pješačenju je sudjelovalo 111 sudionika od malih beba do osoba u starijoj životnoj dobi na što smo mi organizatori posebno ponosni, te je akcija u potpunosti uspjela. Izražena je želja većine sudionika da ta akcija preraste u tradiciju da se jednom na godinu svi u Salinovcu mogu naći na jednom mjestu. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su na bilo kakav način pomogli u organizaciji ove akcije, a posebna zahvala ide Ivanu Markoviću vlasniku izletišta PETHRASTI koji nam je velikodušno ustupio svoj prostor - kazao je tajnik DŠR Salinovec, Stjepan Četrtek.

Označeno u
Galerija slika