Međuopćinsko natjecanje u Brstecu: Vatrogasci su primjer kako se radi za dobrobit mjesta

J.Š./Varaždinske vijesti | 3.7.2018. u 10:59h | Objavljeno u Našim krajem

Između ekipa VZO Breznica, Visoko i Breznički Hum u Brstecu je u nedjelju, 1. srpnja, održano 25. Međuopćinsko vatrogasno natjecanje.

Uz domaćina, nastupile su još vatrogasne ekipe iz Šćepanja, Breznice, Visokog, Draškovića, Bisaga, Presečna Visočkog i Čanjeva u konkurenciji djece, mladeži, ženskih i muških A i B ekipa.

Najbolje ekipe u konkurenciji djece bile su ekipe DVD-a Bisag, DVD-a Drašković i DVD-a Breznica, u konkurenciji mladeži najbolji su bili DVD Šćepanje, DVD Drašković i DVD Visoko. Kod natjecateljica A ekipa najbolje su bile članice DVD-a Šćepanje i DVD-a Presečno Visočko, a kod natjecateljica B ekipa članice DVD-a Šćepanje i DVD-a Drašković. U muškoj A konkurenciji pehare su ponijeli DVD Drašković, DVD Šćepanje i DVD Čanjevo, a kod muških B ekipa najbolji su bili natjecatelji DVD-a Šćepanje i DVD-a Presečno Visočko.

Na natjecanje su inače stigli i zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak, načelnik Općine Breznica Stjepan Krobot, zamjenik načelnika Općine Breznički Hum, ujedno i predsjednik VZO Breznički Hum Branko Mataka, zamjenica načelnika Općine Visoko Petra Geček, predsjednik VZO Breznica Tomislav Ledinski i predsjednik VZO Visoko Miroslav Geček.

Pozdravivši sve natjecatelje, Stričak je naglasio je da su, pogotovo u malim mjestima dobrovoljna vatrogasna društva pokretači brojnih inicijativa bitnih za napredak njihovog mjesta te upravo vatrogasci svojim dobrovoljnim i humanitarnim radom mogu biti primjer svima kako se radi za dobrobit svog mjesta.

DSCN9463.JPG

3a.jpg

 

1a.jpg

 

5a.jpg

 

8a.jpg

9a.jpg

36524859_10217115581661121_7238423708115664896_n.jpg

Označeno u