Lovrečevo u Var. Toplicama: Vrhunski glazbeni doživljaj uz mnoštvo smijeha

Varaždinske vijesti | 8.8.2018. u 20:09h | Objavljeno u Našim krajem

Organizatori „Lovrečevo festivala 2018“ u Varaždinskim Toplicama garantiraju svim posjetiteljima tri dana vrhunske zabave uz mnoštvo smijeha, plesa i pjesme.

Na čak četiri lokacije i četiri pozornice, od 10. do 12. kolovoza održat će se veliki broj glazbeno-zabavnih programa, a posebno veselo bit će u Gradu zabave na Trgu Republike Hrvatske.

- New York Band, DJ-evi, glazbeni sastav Tragovi i Tamburaški sastav Terca jamče vrhunsku zabavu. Za još veću dozu smijeha zaduženi su brojni komičari u sklopu „Stand up komedije“ koja je na programu u subotu od 20 sati - najavljuju organizatori.

Dodaju kako nikako ne trebate propustiti ni ostale sadržaje na ovogodišnjem „Lovrečevo festivalu“.
- Obiđite bogatu ponudu Eko sajma i Sajma udruga, doživite adrenalinsko iskustvo „Slip & Slide“ vodenog tobogana koji prolazi centrom grada, zabavite se u dječje kutku uz igraonice, predstave, radionice i oslikavanje lica, uživajte u svjetlećim instalacijama i još mnogo toga drugoga - ističu.

Sve detalje potražite na www.lovrecevo.com i festivalskoj Facebook stranici.

Lovrecevo_festival_35.JPGLovrecevo_festival_17.JPGLovrecevo_festival_33.JPGLovrecevo_festival_10.JPGLovrecevo_Varazdinske_Toplice_2017_7.JPGLovrecevo_Varazdinske_Toplice_2017_5.JPG

DEPLIJAN_-_NASLOVNICA_2018_s.jpgDEPLIJAN_-_PROGRAM_2018_s.jpg