JALŽABET Uvedena moderna, ekološka i štedljiva javna rasvjeta koja svijetli tijekom cijele noći

| 5.1.2024. u 17:30h | Objavljeno u Našim krajem
U Općini Jalžabet dovršena je rekonstrukcija postojećeg sustava javne rasvjete i uvođenje LED rasvjeta koja ujedno omogućuje javnu rasvjetu tijekom cijele noći, izvjestili su danas iz Općine.
- Dragi sumještani, sa zadovoljstvom vas obavještavamo o novoj funkcionalnosti javne rasvjete u našoj Općini! Zahvaljujući rekonstrukciji postojećeg sustava i uvođenju LED rasvjete, sada možemo s ponosom istaknuti da javna rasvjeta svijetli cijelu noć. Ova poboljšanja nisu samo estetske prirode, nova rasvjeta je maksimalno energetski učinkovita i ekološki prihvatljiva. Sve svjetiljke su u skladu s propisima i zakonskim regulativama, što znači da, osim što štede električnu energiju, umanjuju i negativan utjecaj na okoliš.
Najsuvremenije zamijenjene svjetiljke pružaju kvalitetnije osvjetljenje uz značajno smanjenje potrošnje električne energije. Tijekom noći, automatski prilagođavaju jačinu svjetlosnog snopa kako bi minimalizirale svjetlosno onečišćenje i smetnje u okolišu. Ovim poboljšanjem, ne samo da unaprjeđujemo kvalitetu javne rasvjete, već i činimo korak prema očuvanju okoliša - ističu u Općini.
Označeno u