JALŽABET Objavljen javni poziv za sufinanciranje nabave loznih cijepova; prijave do 15. veljače

VV | 24.1.2024. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Jalžabet sufinancirati  će nabavu loznih cijepova u 2024. godini. Ukupno će se sufinancirati nabava 5.000 komada loznih cijepova. Iznos sufinanciranja po jednoj sadnici iznosi 1,00 euro.

Jedan prijavitelj mora izvršiti nabavu najmanje 25, a najviše 400 komada loznih cijepova u sklopu Javnog poziva. Minimalna količina loznih cijepova po jednom prijavitelju i jednoj sorti mora biti zaokružena na 25 komada (jedan svežanj). Sufinancira se nabava sorti: graševina, rajnski rizling, sauvignon, traminac, zeleni silvanac, chardonnay, sivi pinot, frankovka, crni pinot, žuti muškat i solaris.

Prijavitelji moraju imati podmirene sve obveze prema Općini Jalžabet. Sufinanciranje nabave loznih cijepova vršit će se u suradnji s dobavljačem s kojim će Općina Jalžabet sklopiti ugovor. Odabranim prijaviteljima će se dostaviti podaci o dobavljaču kod kojeg će se moći nabaviti lozni cijepovi.

Javni poziv je otvoren od 15. siječnja do 15. veljače 2024. godine, a više o kriterijima za prijavu možete naći na LINK-u.