Gornji Kućan: Postavljene nove sprave za igranje i održano druženje za najmlađe

J.Š./Varaždinske vijesti | 23.12.2016. u 16:37h | Objavljeno u Našim krajem

Iako je zimsko razdoblje, Vijeće Mjesnog odbora Gornji Kućan na čelu s predsjednicom Tamarom Šabić (SDP) predano radi.

Rezultat rada jest došao kao predbožićni poklon najmlađim mještanima spomenutog naselja u obliku postavnjanja triju novih sprava za igranje na dječjem igralištu.

- Iako nedostaje snijega, vjerujemo da neće nedostajati dječjeg veselja kada najmlađi dođu na igralište - rekla je predsjednica MO Tamara Šabić dodajući da je ulaganje u djecu neophodno i vjeruje da će se upotpuniti prazne igrališne površine, koliko sadržajem za igru, toliko i edukativnim sadržajem koji bi najmlađima dao poticaj za daljnje istraživanje i edukaciju.

Također, VMO organiziralo je u prostorima i predbožićno druženje najmlađih stanovnika naselja. Osim Djeda Mraza koji je podijelio slatkiše, djeca su sudjelovala u radionici izrade božićnih čestitki koju je vodila Andreja Blazinarić i bila su savršena publika predstavi i muzičkom djelu u izvedbi dramske sekcije VII. Osnovne škole, Udruge Hajdina i Hajdina benda.

Predsjednica MO Šabić, tom je prilikom zahvalila svim sudionicima na prekrasnom božićnom ozračju.

-Zahvaljujem i OPG-u Pocedulić iz Gornjeg Kućana na donaciji bojanki za naše najmlađe mještane - dodala je napomenuvši da je na druženju po prvi put stavljen u rad projektor kojeg je Vijeće nedavno pribavilo za razne vrste događaja i druženja građana i druge potrebe VMO.