FOTO Na međunarodnom natjecanju sve plesne skupine iz Novog Marofa osvojile pehare

J.Š./Varaždinske vijesti | 9.5.2017. u 11:50h | Objavljeno u Našim krajem

Na međunarodnom plesnom natjecanju, održanom 6. svibnja u Zagrebu, na kojem je sudjelovalo 5.000 plesača, 400 plesnih klubova iz čak 25 zemalja, sve plesne skupine plesnog studija SpinBox iz Novog Marofa osvojile su pehare.

Plesni studio SpinBox iz Novog Marofa je na natjecanju sudjelovao sa četiri plesne ekipe. Najmlađi plesači u dobi od 3 do 6 godina natjecali su se u kategoriji "Open grupa baby" gdje su osvojili prvo mjesto, djeca 1. i 2. razreda natjecala su se u kategoriji "MTV dance grupa Children 1" te također osvojili zlatni pehar, učenici 4. i 5. razreda u kategoriji "Streat Style Formation Children 2" osvojili su srebrni pehar te učenice 5. i 8. razreda u kategoriji "Open Formatio Children 2" zavidno treće mjesto.

- Izuzetno sam ponosna na uspjeh svojim malih i onih malo većih plesača. Najmlađe natjecateljice imaju tek tri godine, a nekima od njih je ovo bilo i prvo plesno natjecanje u životu i odradili su ga kao veliki, uz odličan uspjeh. Ovo je još jedan dokaz da se trud, ljubav prema plesu i sati provedi u dvorani itekako isplate te idemo dalje u nove pobjede i nove plesne izazove – rekla je voditeljica i koreografkinja Karmen Maršić Ferenčina.

 

Galerija slika