FOTO Halicanum - restoran koji spaja tradiciju i vrhunsku kvalitetu

vv | 26.10.2023. u 13:35h | Objavljeno u Našim krajem

Ovog petka svoja vrata otvara restoran „Halicanum“, koji se nalazi u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, koji uskoro počinje s radom.

Kako najavljuju, gosti će imati priliku uživati u vrhunskoj gastronomskoj ponudi te raznovrsnim a la carte jelima, uključujući tradicionalne međimurske specijalitete i lokalna jela u modernom ruhu s najkvalitetnijim sastojcima.

Restoran, koji se nalazi u Sportskoj ulici 6, ime je dobio po rimskom gradu iz I. stoljeća, a arheološkim istraživanjima otkriveno je da je Halicanum zapravo današnji Sveti Martin na Muri.

Restoran „Halicanum“ bit  će u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, ujedno prvog službenog glamping resorta u Hrvatskoj. Riječ je o spoju luksuza i prirode s 25 drvenih glamping kućica. Svaka kućica na terasi ima i vlastitu saunu te kadu. Posebna pažnja posvećena je okolišu koji okružuje resort, a sve s ciljem stvaranja prave prirodne oaze i bliskosti s okolnim krajolikom.

-Međimurje je jedina europska regija koja je čak tri puta osvojila nagradu European Destination of Excellence, stoga sve pozivamo da istraže kulturne, prirodne i gastronomske čarolije našeg prekrasnog kraja te osjetite jedinstveno iskustvo u restoranu Halicanum, poručuju .

Galerija slika