FOTO: Čak 460 natjecatelja na 19. Memorijalu ban Pavao barun Rauch u Martijancu

Varaždinske vijesti | 15.8.2017. u 13:52h | Objavljeno u Našim krajem

U organizaciji DVD-a Martijanec, u Martijancu je protekle subote održan 19. Memorijal ban Pavao barun Rauch gdje su nastupile vatrogasne ekipe djece i mladeži.

Ove godine nastupilo je ukupno 46 ekipa iz Varaždinske, Međimurske, Koprivničko - Križavačke i Zagrebačke županije, odnosno ukupno 460 natjecatelja i to u kategorijama muške i ženske djece od 6 do 12 godina te muške i ženske mladeži od 12 do 16 godina.

U kategoriji djece (muške) prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Šemovec, drugo ekipa DVD-a Slanje, a treće ekipa DVD-a Čukovec, dok je u kategoriji djeca (ženska) prvo mjesto pripalo ekipi DVD-a Tužno, drugo ekipi DVD-a Rasinja, a treće ekipi DVD-a Komarnica Ludbreška.

U kategoriji muške mladeži prvi su bili članovi DVD-a Donja Voća, drugi DVD-a Remetinec, a treći DVD-a Varaždinske Toplice. U kategoriji ženske mladeži prve su bile članice DVD-a Varaždinske Toplice, druge DVD-a Karlovec Ludbreški, a treće DVD-a Sveta Marija.

Za sva prva tri mjesta osigurani su bili pehari, te za sve sudionike vatrogasne medalje. Samom natjecanju prisustvovao je i načelnik Općine Martijanec Dražen Levak koji je zajedno s predsjednikom DVD-a Martijanec Sašom Lenčekom podijelio nagrade i čestitao svim sudionicima memorijala u Martijancu. Sve natjecatelje pozdravili su i županijski vatrogasni zapovjednik Dejan Ivanušec, te tajnik Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Zvonko Videc.

Označeno u
Galerija slika