DŠR Salinovec turnirom u stolnom tenisu obilježilo "Dan sportske rekreacije u Hrvatskoj"

N.P./VV | 4.2.2018. u 18:15h | Objavljeno u Našim krajem

Društvo za športsku rekreaciju Salinovec priključilo se akciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” u obilježavanju “Dana sportske rekreacije u Hrvatskoj” turnirom u stolnom tenisu i to 4. Zatvorenim stolnoteniskim turnirom saliovečkog kraja “Pet strana svijeta”.
Organiziran je u subotu 3. veljače, u dvorani Područne škole u Salinovcu. Bio je to turnir za članove Društva i neprofesionalce sa područja Salinovca, Ivanečkog Vrhovca, Stažnjevca, Ivanečke Željeznice i Gačica.

Igrači su bili podijeljeni u nekoliko kategorija. Prvo su bili dječaci iz osnovne škole, gdje je sudjelovalo sedam dječaka, a prvo mjesto je osvojio Karlo Ljubić, drugo mjesto osvojio je prošlogodišnji pobjednik Marin Mudri Brežni, dok je treći bio Leon Grahek, svi članovi DŠR Salinovec.

U drugu kategoriju spadale su žene, u kojoj je sudjelovalo njih sedam. Prvo mjesto osvojila je prošlogodišnja pobjednica Maja Matučec, druga je bila Patricija Fodrek, a treće Nika Friščić, također sve članice DŠR Salinovec.

Posljednja kategorija bili su seniori u kojoj je sudjelovalo 16 stolnotenisača, a pobjednik je bio Eduard Colarić član DŠR Salinovec, drugi je bio Tomislav Marjanović iz Ivanečke Željeznice, dok je treći bio Karlo Čaklec član UŠR Stažnjevec.

Za prva tri mjesta organizator je osigurao medalje, dok su svi sudionici dobili diplome za uspomenu na turnir.

IMG 20180203 150222 Copy

IMG 20180203 131517 Copy