Članovi ivanečkog UDVDR-a u suradnji s GDCK Ivanec donirali peć sugrađanki Foto: GDCK Ivanec

Članovi ivanečkog UDVDR-a u suradnji s GDCK Ivanec donirali peć sugrađanki

Varaždinske vijesti | 8.11.2023. u 16:18h | Objavljeno u Našim krajem

Članovi UDVDR Ivanec, u duhu višegodišnje dobre suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa Ivanec, zajedno su odradili još jedno dobro djelo.

- Naime, član naše udruge donirao je peć na drva, koja je uz pomoć volontera Crvenog križa Ivanec i još jednog našeg kolege, koji je pomogao kod utovara i istovara, te osigurao vlastiti prijevoz, dostavljena korisnici Socijalnog programa GDCK Ivanec - priopćili su iz UDVDR-a Ivanec.

Na taj je način riješen problem grijanja i njihovoj sugrađanki uvelike olakšan nadolazeći zimski period godine.

- Ova je aktivnost jedna u nizu u suradnji s GDCK Ivanec, a svakako najveća je vezana uz Memorijalni centar Domovinskog rata Ivanec, gdje smo im dogovorno ustupili jednu prostoriju, te ju zajedničkim snagama uredili za potrebe njihovog skladišnog prostora, koji će svečano (i službeno) biti otvoren 14. studenog. Istaknimo kako su nam djelatnice GDCK Ivanec i njihove volonterke i volonteri proteklih mjeseci davale kontinuiranu potporu kod uređenje Memorijalnog centra Domovinskog rata u zgradi Đure Arnolda 11 u Ivancu, na čemu im zahvaljujemo - poručili su iz UDVDR-a Ivanec.

udvdr_ivanec_gdck_ivanec_donacija_07112023_1.jpg

udvdr_ivanec_gdck_ivanec_donacija_07112023_2.jpg

udvdr_ivanec_gdck_ivanec_donacija_07112023_3.jpg