Zelena čistka u Varaždinu: Eko breza kreće u čišćenje Dravske park šume Foto: VV arhiva / ilustracija

Zelena čistka u Varaždinu: Eko breza kreće u čišćenje Dravske park šume

Varaždinske vijesti | 13.9.2018. u 09:31h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Udruga Eko breza 15. rujna sudjelovat će u akciji Zelena čistka 2018, a tom će se prigodom čistiti Dravska park šuma.

- Pozivamo sve sugrađane da nam se priduže u najvećoj nacionalnoj kampanji zaštite okoliša. Ove godine pridružit ćemo se volonterima iz 150 zemalja s kojima ćemo zajedno 15. rujna u sklopu Svjetskog dana čišćenja (World CleanUp Day) čistiti otpad iz okoliša. Jedan dan. Jedan planet. Jedan cilj - ističu iz Udruge Eko breza.

Akcija će se održati od 9 do 12 sati, a okupljanje sudionika je u 9 sati na Trgu Pavla Štoosa, s druge strane mosta na Dravi (prema Udruzi Spas). Sve informacije o akciji zainteresirani građani mogu dobiti putem e-maila na adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona na brojeve: 098 1988169 (Tamara), 098 702720 (Aurelija) i 091 2405029 (Siniša).

Zainteresirani za sudjelovanje sa sobom trebaju ponijeti radnu odjeću, alat, rukavice i - osmijeh. Nakon akcije slijedi druženje uz grah.

- Dođite u što većem broju i podržite akciju kako bismo sebi i svojim bližnjima osigurali čist okoliš i ljepšu budućnost. Odvojimo jedan dan za čist okoliš - pozivaju iz Eko breze.