VIDEO Mladi ivanečki fotograf Domagoj Sever snimio čudesnu ljepotu Dugog otoka Foto: Domagoj Sever / Instagram

VIDEO Mladi ivanečki fotograf Domagoj Sever snimio čudesnu ljepotu Dugog otoka

Varaždinske vijesti | 6.7.2017. u 15:23h | Objavljeno u Društvo

Mladi ivanečki fotograf i popularni travel bloger Domagoj Sever još je jednom oduševio sve koji su pogledali njegove posljednje fotografije i video uratke.

Domagoj je snimio video o Dugom otoku i čarobnim lokacijama kao što su Veli žal, Veli rat, špilja Brbišćica, Telašćica i jezero Mir, plaža Sakarun... a za portal vijesti.rtl.hr, ispričao je kako je nastao ovaj prekrasan video.

- Video je nastao u samo 4 dana i moje je viđenje kako bi trebalo promovirati otoke. Dobre fotografije i dobar video mogu napraviti promociju destinacije u jednom danu na društvenim mrežama kakvu je teško učiniti 2017. brošurama ili oglašavanjem. Zanimljivo je da je jučer podijeljena moja fotografija s Dugog otoka na službenom instagram profilu Hrvatske turističke zajednice (s kojom surađujem) u manje od dana sakupila 14 000 lajkova i mislim da je najlajkanija fotografija ikad na instagram profilu HTZ-a - kazao je Domagoj, najpopularniji hrvatski travel blogger na instagramu, s više od 75 000 followera.

Pobjednik je mnogih natječaja, a ove godine je izlagao i na izložbi u Belgiji u muzeju Parlamentarium povodom Belgijske Noći muzeja.

Čudesnu ljepotu Dugog otoka pogledajte u videu Domagoja Severa...

 

Video sadržaj