VIDEO Cold Snap na europskoj turneji objavio video za pjesmu "Nothing" Foto: Cold Snap

VIDEO Cold Snap na europskoj turneji objavio video za pjesmu "Nothing"

Varaždinske vijesti | 11.6.2019. u 21:08h | Objavljeno u Društvo

Najpoznatiji hrvatski metal bend - Cold Snap, trenutno se nalazi na europskoj turneji s poznatim metalcima iz Floride - "Monstrosity" i australcima "The Devil", a upravo su objavili i novi video spot za pjesmu "Nothing" koji je oduševio metal publiku diljem svijeta. Sport je sniman i crtan poput stripa.

Europska turneja od dvanaest koncerata u šest zemalja, tek je početak važnog ljeta za Cold Snap. Već početkom srpnja Cold Snap će imati nekoliko nastupa na velikim festivalima, a svoje najveće nastupe u klubovima imat će kao support bend ukrajinskim velikanima Jinjer, trenutno jednom od najpoznatijih novih imena u metal glazbi diljem svijeta.

- Turneja ide odlično. Konačno smo prihvaćeni kao ozbiljan bend u svakom gradu. Publika cijeni naš trud, sudjeluju u nastupu, kupuju naše albume i majice, a mi pokušavamo sa svakom turnejom ostaviti trag u moru metal bendova. Ovo je definitivno najkvalitetnija i najproduktivnija turneja Cold Snap-a ikad. Uz koncerte, družimo se s velikom agencijom Massive Music iz Poljske i dogovaramo nove suradnje, a ostvarili smo i divna prijateljstva s “Monstrosity” iz Floride i “The Devil” iz Australije - istaknuli su članovi benda.

Osvrnuli su se i na novi video.

- Ovaj video nije napad na policiju niti pokazivanje agresije kao rješenje. Ovaj video pokazuje koliko smo revoltirani sistemom koji nas pokušava poništiti, umanjiti našu kreativnost, ugasiti naše ideale, borbu za slobodnom i na kraju uništiti. Gitaristi Cold Snap-a, Dorian i Zdravko osmislili su priču koju je Vedran Tomac pretvorio i video u kojem bitka nikada ne predstaje, samo postaje sve veća i teža, bez obzira što su izgledi za pobjedom sve manji. Sačuvajte sebe, nastavite udarati što jače možete i suočite se sa svime što vam stoji na putu - poručili su.

Označeno u
Video sadržaj