Varaždinskoj bolnici stigla vrijedna donacija tvrtke Oculus od 20.000 kuna

Varaždinske vijesti | 20.3.2018. u 12:10h | Objavljeno u Društvo

Predstavnici tvrtke Oculus d.o.o. nedavno su Općoj bolnici Varaždin uručili novčanu donaciju od 20.000 kuna.

Direktor tvrtke Stanko Kočevar je prilikom potpisivanja ugovora o donaciji s ravnateljem bolnice dr. Nenadom Kudelićem krajem veljače ukratko pojasnio zašto su se odlučili na taj hvalevrijedan potez.

- Na tu smo se donaciju odlučili zbog iznimno složene djelatnosti koju obavlja varaždinska Opća bolnica prema kojoj gravitira oko 170.000 stanovnika Varaždinske županije, ali i velik broj stanovnika susjednih županija. Drago nam je što će se donirana sredstva iskoristiti za unaprjeđenje rada bolnice - rekao je Kočevar.

Inače, ova je donacija nastavak tradicionalnog nastojanja tvrtke Oculus da pomogne zajednici u kojoj posluje, ali i zajednici iz koje dolazi najveći broj od njihovih stotinjak zaposlenika.

- Kao društveno odgovorna tvrtka, nastojimo biti istinski partner te smo spremni preuzeti svoj dio odgovornosti u zajedničkoj brizi za društvo. Ovim putem ujedno pozivamo i druge tvrtke da preuzmu društvenu odgovornost te doniraju sredstva za opću korist, odnosno za društvenu zajednicu iz koje dolaze - zaključio je direktor Oculusa.