Varaždinske mažoretkinje: Ljetni Mažoret kamp uz igre i treninge u Vatrogasnom domu

Varaždinske vijesti | 4.7.2018. u 17:11h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Nakon dvodnevnog boravka u Zadru i osvojenoga prvog mjesta na nedavno održanim Mažoret igrama 2018. u Ninu, Varaždinske su mažoretkinje prošle subote nastupile u programu Ljeto u Varaždinu.

Nakon mimohoda pješačkom zonom grada u pratnji orkestra Limene glazbe Sveti Martin iz Breznčkog Huma, na Korzu su priredile polusatni scensko-plesni program, nastupivši s odabranim koreografijama i Plesom anđela. Osim toga, Varaždinske su mažoretkinje svojim nastupom u lipnju podržale atletski miting na stadionu Slobode te proslavu 20. rođendana mažoretkinja Goričana.

Predvodnica Varaždinki Ivana Cmrečki ističe kako će ovoga ljeta svakog utorka i četvrtka poslijepodne u dvorištu Vatrogasnog doma u Trenkovoj ulici održavati treninge i pripremati mažoret igre za djevojčice i djevojke željne druženja s mažoretkinjama.

- Vjerujemo da će se neke od sudionica ljetnoga Mažoret kampa odlučiti upisati i tako se priključiti mažoretkinjama jer upisi su u tijeku, a intenziviraju se početkom svake školske godine kada upisujemo u sve uzrasne kategorije - napominje voditeljica Varaždinskih mažoretkinja Anita Mikac Grabarić.

Za sudionice Mažoret kampa Varaždinske su mažoretkinje pripremile niz zanimljivih igara i laganih treninga, kako bi djevojčicama uljepšale ljetne dane i praznike pretvorile u nezaboravno i zabavno druženje.

- Ljetni Mažoret kamp je besplatan, a djevojčice nam se mogu javiti utorkom i četvrtkom od 17.30 do 19 sati te se tako uključiti u naše aktivnosti - napominje trenerica Brigita Zvonar.

Ovog ljeta Varaždinske mažoretkinje nastupit će i na međunarodnom Aeromitingu u Varaždinu u subotu 22. srpnja, dok će na 15. Reviji mažoret timova i Večeri mažoret plesa 25. kolovoza na ovogodišnjem Špancirfestu ugostiti 200-tinjak ponajboljih mažoretkinja iz svih krajeva Hrvatske.

varazdinske_mazoretkinje_Nin_1.jpg

varazdinske_mazoretkinje_Nin_2.jpg

varazdinske_mazoretkinje_Nin_3.jpg

varazdinske_mazoretkinje_Nin_4.jpg

varazdinske_mazoretkinje_Ljeto_u_Varazdinu_1.jpg

varazdinske_mazoretkinje_Ljeto_u_Varazdinu_2.jpg

varazdinske_mazoretkinje_Ljeto_u_Varazdinu_3.jpg