Varaždinac Marin Pozder pobijedio puno iskusnije kuhare na Conpasta kongresu

Marin Pozder Marin Pozder Foto: Radio Mrežnica

Varaždinac Marin Pozder je osvojio prvo mjesto u natjecateljskom dijelu jubilarnog desetog po redu Conpasta kongresa, piše Radio Mražnica.

Na kulinarskoj manifestaciji u Karlovcu na kojoj se moglo vidjeti puno različitih jela, a posjetiteljima je ovo bila prigoda da nauče nešto novo. Ova pobjeda je još značajnija jer je pobijedio i mnogo iskusnije kolege, budući da se samo dvije i pol godine profesionalno bavi kuhanjem.

- Radim u najboljem restoranu u Varaždinu. Riječ je o restoranu Bedem, a ja se trudim i radim i tako i postižem svoje ciljeve. Danas sam pripremao jastučiće od fazana na kremi od buče i umakom od vrganja - izjavio je Pozder nakon pobjede za Radio Mrežnicu.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.