Varaždin će se uz mnoge druge gradove Hrvatske i BiH priključiti akciji "Dan zajedništva, ponosa i sreće" Foto: Martin Novosel

Varaždin će se uz mnoge druge gradove Hrvatske i BiH priključiti akciji "Dan zajedništva, ponosa i sreće"

Varaždinske vijesti | 10.7.2019. u 19:11h | Objavljeno u Društvo

Zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica u srijedu je uz direktoricu Turističke zajednice Grada Varaždina Jelenu Toth i predstavnicu tvrtke PR Lady Martinu Pakšec prisustvovala konferenciji za novinare povodom predstavljanja akcije „Dan zajedništva, ponosa i sreće“.

Grad Varaždin se, uz mnoge druge gradove iz Hrvatske, BiH i dijaspore, pridružio ovoj akciji koja će se u Varaždinu održati 16. srpnja kako bi se prisjetili prošlogodišnjeg spektakularnog dočeka Vatrenih iz Rusije. „Dan zajedništva, ponosa i sreće“ organiziraju „Organizatori bez granica“, a inicirao ju je izbornik Zlatko Dalić s ciljem da se ponovo ujedini Hrvatska.

- Pozivamo sve građane da se s nama okupe u utorak, 16. srpnja na Stančićevom trgu gdje će svirati bend Dobre vibracije. Zašto baš oni? Zato jer je upravo taj bend bio jedan od bendova koji su uveličali gledanje utakmica prošle godine na Korzu. Ovo je odlična inicijativa koja pokušava prisjetiti sve nas kako nam je bilo prekrasno kada smo svi zajedno navijali, gledali samo naprijed i kad nam nije bilo bitno tko je pokraj nas, nego da smo zajedno, da se veselimo i da uživamo u toj sreći koju su nam nogometaši priuštili - rekla je Malenica te pozvala građane na program koji u utorak počinje od 19 sati.

Organizatori zajedno s ugostiteljima pripremaju i neka iznenađenja, a sve će se moći popratiti na HRT-u gdje će biti uključenje uživo iz nekoliko gradova pa tako i iz Varaždina.

- Varaždinci, obucite kockice i budimo svi zajedno, ne samo prekrasna kulisa, nego i sudionici ovog velebnog događanja - zaključila je zamjenica gradonačelnika.

_DSC6621.jpg

_DSC6616.jpg

_DSC6613.jpg

_DSC6611.jpg