U utorak predavanje o primjeni bučinog ulja u svakodnevnoj prehrani

Napisao/la: Varaždinske vijesti -
U utorak predavanje o primjeni bučinog ulja u svakodnevnoj prehrani Foto: VV arhiva / ilustracija

U Skupštinskoj dvorani Županijske palače u Varaždinu (Franjevački trg 7), u utorak 20. ožujka održat će se predavanje o primjeni bučinog ulja u svakodnevnoj prehrani.

Predavanje počinje u 12 sati, a održat će ga Davor Hostić, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije, profesor savjetnik u Graditeljskoj, prirodoslovnoj i rudarskoj školi u Varaždinu.

Bučino ulje pozitivno utječe na imunološki sustav, smanjuje koncentraciju kolesterola u krvi, pozitivno utječe na funkciju mozga, kožu, vid, pa i na koncentraciju i raspoloženje. Više o tome svi zainteresirani doznati mogu upravo na predavanju u Županijskoj palači.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.