U subotu regionalni izbor Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije 2018.

vv | 23.4.2018. u 21:10h | Objavljeno u Društvo

Regionalni izbor Miss Supranational Varaždina i Varaždinske županije održat će se u hotelu Turist ove subote, 28. travnja, s početkom u 20 sati.

- Već osmu godinu za redom održava se svjetski izbor Miss Supranational of the World, koji u izravnom prijenosu prati više od sto zemalja, a Hrvatska ove godine bira svoju delegiranu predstavnicu, koja će se boriti za prestižnu titulu s ostalih stotinu ljepotica - kaže Lena Radanović, vlasnica licence Miss Supranational Varaždinske županije, koja priređuje subotnji regionalni izbor.

Subotnji program, kako naglašava, bit će jako bogat. Tako će se moći pogledati modne revije i predstavljanje kolekcija modne kuće ELLERA by Željka Vidović, svečanih haljina Aneri, A.R.M. dizajna novog modnog brenda na tržištu iz Čakovca, njemačke modne kuće Gallotii, vrhunskog nakita dizajnerice Ivančice Pahor te MunaGrete - Nina Carević modnih dodataka modne marke Galko.

U glazbenom dijelu programa, koji će voditi Lidija Benjak Gotić, nastupit će ZSA ZSA, Jura Geci, Lucija Job, finalisti Supertalneta Scifidelity orchestra, plesno-manekenski studio Lena, plesni klub D$D i drugi eminentni gosti.

- Da bi sam izbor opravdao visoka očekivanja publike, sudionika i pokrovitelja u samu produkciju izbora uključeni su profesionalci iz područja  koreografije, stylinga, frizura, make up-a, inspicijencije i sl. Dolaze i poznate glazbene gošće te naše sportske i estradne zvijezde koje će biti u žiriju: Ivančica Pahor, ex miss Svijeta turizma, zatim Eni Sekunda, aktualna miss Supranantional Hrvatske, kao i gradonačelnik Ivan Čehok te Damir Habijan, predsjednik varaždinskog Gradskog vijeća i HDZ-a Varaždin. Bit će tu i dr. Sanja Trivunović, vlasnica beauty studia N.Y.C.E, zatim Anita Zrinski, direktorica Oriflamea, kao i Tomislav Vrbanec, poznati parfemer Hrvatske partnerske kuće te Matja Čičak, vrhunski model, a očekuje se i drugi ugledni uzvanici i svi oni koji vole i prate svijet mode i ljepote - najavljuje  direktorica izbora za miss Supranational Varaždinske županije za Miss svijeta, dodajući da će izbor trajati oko dva sata.

Označeno u