U Rajskom vrtu Muzeja anđela u subotu natjecanje u pripremi kotlovine Foto: VV arhiva/Ilustracija

U Rajskom vrtu Muzeja anđela u subotu natjecanje u pripremi kotlovine

Varaždinske vijesti | 25.8.2017. u 16:41h | Objavljeno u Društvo

Kakva bi to bila kotlovina za anđele i koji bi se sastojci morali naći na popisu za najbolji recept te najbolji uradak, saznat ćemo u subotu, 26. kolovoza, u Rajskom vrtu Muzeja anđela gdje će se odvijati natjecanje u kuhanju "I anjgeli bi jeli kad bi zube imeli".

- Organizaciju ovog događaja na koji se još uvijek možete prijaviti s timom od maksimalno pet osoba, potpisuje varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, a on će ujedno biti i jedan od članova žirija te prosuditi kome je pošlo za rukom stvaranje rajske kotlovine. Prijave su moguće putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Dovoljno je popisati članove tima, a idući je zadatak pripremiti sastojke iz (tajnog) recepta i evetnualno sretnu kuhaču. Ostala infrastruktura bit će osigurana u Muzeju anđela. Prijavite se i pokažite okupljenima kako se radi vrhunska kotlovina! - pozivaju iz Muzeja anđela.

Ističu kako će ovaj kulinarski susret biti od višestruke koristi – pobjednički tim dobit će na poklon umjetničko djelo Željka Prsteca, a posjetitelji koji će kušati mirisne i raskošne delicije iz Rajskog vrta, dobrovoljnim će prilogom pomoći Dječjem odjelu Opće bolnice Varaždin.

Kuhanje počinje u 17 sati, a degustiranje počinje čim timovi završe svoj posao, što znači da je najbolje doći, bodriti, pričekati i uživati ili pak iskoristiti vrijeme za španciranje pa navratiti po okrepljujuću kotlovinu oko 19 sati...Stoga, nemojte zakasniti!

Označeno u