U Rabuzinu svoje glumačke sposobnosti pokazalo 14 dramskih skupina

J.Š./Varaždinske vijesti | 21.5.2018. u 08:20h | Objavljeno u Društvo

U prepunoj dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" Novi Marof odvijala se u ponedjeljak prava dramska čarolija, nazvana Druženje Dječjih Dramskih Družina ili kraće "4D" u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof.

Predstavilo se 14 dramskih družina s područja grada Novog Marofa i to redom: učenici PŠ Ključ s učiteljicom Kristinom Vrtar, DND Novi Marof s voditeljicom Željkom Rabuzin, 2.r. OŠ Novi Marof s uč. Ljubicom Bešenić, 2.r. PŠ Remetinec s Lidijom Vukalović, DD "Ozana" iz Visokog s voditeljem Tiborom Martanom, Vriskice s voditeljicom Lucijom Ljubek, PŠ Madžarevo s voditeljicama Jasminkom Gazdek i Gordanom Ratković, učenici 6.r. OŠ Novi Marof s mentoricom prof. Sunčicom Križan Kadi, učenici OŠ Ljubešćica s Sanjom Horžić te učenici SŠ NM s prof. Unom Mitrovski, a u goste su došli učenici OŠ Martijanec sa Spomenkom Struški.

Posljednji su se predstavili domaćini Dječja dramska družina "Marof" Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof sa kratkom kazališnom predstavom "Marofske bitange i princeze", nazvane prema istoimenoj hrvatskoj seriji.

Inače, idejni začetnik kazališne predstave je Mateo Dvorski dok tekst i režiju potpisuje Borna Stipetić, a izveli su ju Mia Marković, Lucija Pisačić, Lucija Šarc, Petra Pernar, Patricija Domović, Emma Fotak te Borna Stipetić i Mateo Dvorski, uz voditeljicu Ivanu Kušek, ravnateljica POU Novi Marof.

- Velik broj djece, gostiju i gledatelja popratilo je ovu manifestaciju te svima od srca hvala u ime organizatora. Nadamo se da će tako biti i sljedeće godine - rekla je Kušek.

4D_Novi_Marof_1.jpg

4D_Novi_Marof_39.jpg

4D_Novi_Marof_95.jpg

4D_Novi_Marof_86.jpg4D_Novi_Marof_3.jpg