U petak počinje "Tečaj praktične filozofije"

J.Š./Varaždinske vijesti | 16.2.2017. u 12:18h | Objavljeno u Društvo

U organizaciji Nove Akropole, kulturne udruge Varaždin, počinje "Tečaj praktične filozofije" koji započinje u petak, 17. veljače u 20 sati.

Tečaj će se održavati jednom tjedno u trajanju od dva školska sata u prostorima Udruge na adresi Vladimira Nazora 1.

Na tečaju, se između ostalog, može saznati u čemu je razlika između znanja i djelovanja, zašto se samo srcem dobro vidi, koju ulogu u životu ima glazba, čemu služe vrline, što je potrebno za sreću zajednice.

Polaznici će imati priliku primijeniti saznanja kako početi ispravno razmišljati i ispravno djelovati, savladati snagu negativnih emocija, podignuti kvalitetu odnosa s drugima, naučiti graditi budućnost.

Pruža nam se prilika za usavršavanje kako bismo izgradili vlastitu ličnost, bili zadovoljni sobom, ostvarili harmoniju u vlastitom životu.

Naime, prema riječima organizatora, tečaj praktične filozofije omogućuje bolje osobno razumijevanje i okolnosti u kojima se pojedinac nalazi, te nas upoznaje s metodama za razvoj vlastitih sposobnosti. Tečaj se sastoji od predavanja i vježbi, a znanja koja donosi su praktična i primjenjiva u raznim životnim situacijama.

Dodatne informacije potražite na stranici Nova Akropola te na facebook stranici NovaAkropolaVaraždin.