U petak 23. ožujka u Graberju 6. festival "Djeca pjevaju"

V.V. | 18.3.2018. u 08:24h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U petak 23. ožujka u dvorani Graberje u Varaždinu održat će se festival "Djeca pjevaju". Na ovogodišnjem 6. festivalu 23 pjevača iz Hrvatske i tri pjevača iz Slovenije predstavit će 24 nove autorske pjesme uz pratnju zbora "Mali slavuji" DND-a Varaždin. Festival je natjecateljskog karaktera i stručni žiri će izabrati najbolje male pjevače.

Posebna gošća na Festivalu "Djeca pjevaju" 2018. će biti Gabrijela Hrženjak koja je svojevremeno kao djevojčica nastupala na festivalu, a sada je studentica solo pjevanja na glazbenoj akademiji u Ljubljani. U programu festivala nastupit će i UPS Feel, kao i određene sekcije DND-a Varaždin.

Organizator festivala "Djeca pjevaju" je Udruga Festival iz Varaždina, a glavni partner marketinška agencija Tin marketing, u čijem tonskom studiju su snimljene sve pjesme.

Idejni začetnik i organizator festivala, varaždinski pjevač, radijski i TV voditelj Nenad Kumrić Charlie poziva svu djecu, roditelje,djedove i bake te navijače da dođu i podrže male pjevače. Festival počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan.

   

Označeno u