Treću godinu zaredom mladi petrijanečki HNS-ovci organizirali maskenbal

Varaždinske vijesti | 15.2.2018. u 19:41h | Objavljeno u Društvo

U vatrogasnom domu Družbinec protekli je petak održan treći po redu maskenbal u organizaciji Interesnog odbora Mladih HNS-a Petrijanec. Za dobar provod pobrinuo se popularan band "Luđaci".

Maskenbal je otvorio predsjednik Mladih HNS-a Petrijanec Marko Herceg.

- Već treću godinu zaredom organiziramo ovaj maskenbal kako bi se družili s mladima s područja općine. Zainteresiranost za maskenbal raste svake godine što nam je izuzetno drago. Želim zahvaliti na podršci Podružnici HNS-a Petrijanec, te Mladima HNS-a Varaždinske županije - istaknuo je Herceg.

Maskenbalu su se pridružili i članovi predsjedništva Mladih HNS-a Varaždinske županije, predsjednik županijske organizacije Mladih HNS-a Alen  Grabar, novoizabrana predsjednica Ženske inicijative HNS-a Petrijanec Anita Videc, te predsjednik Podružnice HNS-a Petrijanec Ivica  Rukelj.

- Drago mi je da su Mladi HNS-a prije tri godine pokrenuli ovaj maskenbal, a intencija nam je da preraste u tradicionalni. Mladi HNS-a aktivno rade na terenu, od organiziranja sportskih događaja pa sve do neformalnih druženja, te su zapravo temeljni stup podružnice. Zajedno s Podružnicom HNS-a Petrijanec kreiraju politike za boljitak svih stanovnika Općine - rekao je Rukelj.

Označeno u