Thompson u Donjoj Voći: Pripremljen parking za 4.000 vozila

Varaždinske vijesti | 20.9.2018. u 16:58h | Objavljeno u Društvo

Kao što se i očekivalo, koncert Marka Perkovića Thompsona koji će se održati u subotu 22. rujna u 21 sat na igralištu NK Vindija u Donjoj Voći pobudio je iznimno veliki interes publike iz cijele sjeverozapadne Hrvatske te susjedne Slovenije, a najavljeni su i dolasci posjetitelja iz Austrije i Mađarske.

Zbog toga i Općina Donja Voća, kao organizator ovog događaja, poduzima niz aktivnosti s ciljem ugošćivanja više tisuća posjetitelja. U tom smislu iz Općine Donja Voća poslali su obavijest o posebnoj regulaciji prometa.

- U subotu u 16 sati na snagu će stupiti posebna regulacija prometa u samom središtu Donje Voće, koja će na snazi biti do nedjelje ujutro u 4 sata. Sve građane i posjetitelje koncerta lijepo molimo da se pridržavaju privremene regulacije prometa te da poštuju upute policije i redara koji će usmjeravati promet. Za sve posjetitelje je osigurano dovoljno prostora na označenim i osvjetljenim parkiralištima koje su pripremile voćanske udruge - navode iz Općine.

Ujedno, prenose molbu PP Ivanec iz koje obavještavaju da će njihovi policijski službenici sankcionirati sve počinitelje prometnih prekršaja te posebno one koji će svoja vozila ostavljati na mjestima koja nisu predviđena za parkiranje.

- U očekivanju velikog broja posjetitelja te vrhunskog glazbenog događaja koji će pružiti Thompson, lijepo molimo da se pridržavate svih obavijesti i uputa kako bi se cijeli događaj mogao provesti u miru i veseloj atmosferi, a svi dragi gosti naše Donje Voće zadovoljni vratiti svojim kućama. Očekujući lijepo vrijeme, dovoljnu gastronomsku ponudu, izuzetni glazbeni spektakl šaljemo poznatu voćansku dobrodošlicu svim ljudima dobre volje. – ističe se u obavijesti Općine. 

Podsjetimo, koncert Marka Perkovića Thompsona u Donjoj Voći održava se u povodu dana branitelja Grada Varaždina i Varaždinske županije, te u prigodi obilježavanja 25 godina postojanja Općine Donja Voća. Među brojnim posjetiteljima ovoga koncerta svoj su dolazak najavili i Gradišćanski Hrvati s područja općine Narda u Mađarskoj s kojom Općina Donja Voća već niz godina ima uspješnu suradnju.

Označeno u