Sretnik iz Podturena osvojio 1,1 milijun kuna u 9. kolu Eurojackpota

V.V. | 16.3.2018. u 10:04h | Objavljeno u Društvo

Iako u 9. kolu Eurojackpota glavni dobitak nije osvojen, dvije petice (pet pogođenih brojeva) vrijedne više od 1,1 milijun kn, pronašle su svoje sretne vlasnike u Hrvatskoj .

Jedan listić uplaćen je u pošti u Podturenu dok je druga sretna kombinacija odigrana na internetu.

- Ne mogu opisati osjećaj kada smo saznali da smo dobili peticu na Eurojackpotu! - podijelio je s nama svoju priču dobitnik čija je sretna kombinacija uplaćena u pošti u Podturenu.

- Prije više od 10 godina poče li smo igrati Loto 7/39. Onda je došao Eurojackpot i počeli smo uplaćivati tu igru, a posljednjih nekoliko godina uplaćujemo redovito svaki tjedan. Igramo većinom is tu kombinaciju sretnih brojeva i važnih datuma  - istaknuo je igrač te nadodao kako još uvijek ne vjeruje da je upravo on osvojio ovaj značajan dobitak. 

- Emocije su bile pomiješane; sreća, strah, nevjerica ! Ujutro smo se probudili i provjerili listić, bilo je svega - od suza do veselja. Mislimo da dobitak nije mogao doći u bolje ruke. Nismo jedn i od onih koji će te novac potrošiti samo na kupovinu i putovanja. Još nismo sigurni na š to ćemo ga potrošiti, ali vjerojatno ćemo otplatiti kredit, nešto oročiti, a ostatak uložiti u neku manju nekretninu - kazao je.

Označeno u