Rotarijanci organiziraju 3. Roto Moto Rally Plus 2019. uz koncert Psihomodo popa Foto: IFMR Croatia

Rotarijanci organiziraju 3. Roto Moto Rally Plus 2019. uz koncert Psihomodo popa

M.N./Varaždinske vijesti | 10.5.2019. u 12:45h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Rotary Club Varaždin 1181 po treći put sudjeluje u organizaciji jedne od najvećih Rotary akcija u RH. Kao i u prijašnja dva susreta, u Varaždinu će se dočekati velika humanitarna povorka zaljubljenika u motore pod nazivom 3. Roto Moto Rally Plus 2019

Pozivaju se sve Varaždinke i Varaždinci te sve prijatelje i ljubitelje motora, dobre zabave i glazbe, da se pridruže na dočeku sudionika relija ove jedinstvene moto atrakcije, ove subote 11. svibnja u 17:30 sati na Kapucinskom trgu uz stunt show (Dejan Špoljar & crew). Nakon dočeka, oko 19:30 sati u Biškupcu se organizira koncert Rock & Bike fešta uz bendove Godfathers, Wanted Five i zvjezde večeri - Psihomodo popa!

Glavni organizator cijele akcije je Rotary Club Split Plus koji organizira već treći po redu međunarodni Rotary Moto Rally Plus, a sva prikupljena sredstva od kotizacija, donacija i priloga od kupnje prigodne majice namjenjena su udruzi sv. Bartolomej iz Knina.

Ovogodišnja ruta motorotarijanaca kreće iz Splita 9. svibnja i vozi se kroz Knin, Zadar, Pag, Senj, Grobnik, Delnice, Karlovac, Prelog i kao cilj ima Varaždin u koji se dolazi 11. svibnja u večernjim satima. Uz Rotary Club Split Plus, u akciju su uključeni RC Kaštela, RC Zadar, RC Prelog i RC Varaždin 1181 te motoklubovi BMW Dalmacija, BMW MK Varaždin, BMW MK Karlovac, MK Vuk Samotnjak, MK Barokeri, MKMountain Riders, MK Paška Bura I IFMR Croatia bez čije pomoći akciju ne bi bilo moguće organizirati.

Plakat.jpg