Rotaract klub Varaždin večeras organizira humanitarni cocktail party "Goodbye summer" Foto: ilustracija / Pixabay

Rotaract klub Varaždin večeras organizira humanitarni cocktail party "Goodbye summer"

J.Š./Varaždinske vijesti | 7.9.2017. u 11:50h | Objavljeno u Društvo

U organizaciji Rotaract kluba Varaždin, u četvrtak 7. rujna u 19 pa sve do 23 sata na terasi Hotela Park Boutique održat će se humanitarni cocktail party „Goodbye summer“.

Humanitarni cocktail party, kojem je dress code - cocktail dress, radi se s ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu higijenskih potrepština za korisnike udruge “Novi put” Varaždin.

Cijena ulaznice je 60 kuna, a ona sama po sebi uključuje cocktail po izboru, finger food menu tijekom cijele večeri i kupon za sudjelovanje u tomboli.

Naime, udruga “Novi put” osnovana je 2010. godine u Varaždinu. Udruga vodi Prenoćište za beskućnike koje je osnovano 2001. u suradnji s Gradom Varaždinom i Centrom za socijalnu skrb Varaždin. Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja skrbi o beskućnicima, pružanja stručne i savjetodavne pomoći, te stručnog osmišljavanja, izrade i realizacije projekata kojima se unapređuje kvaliteta života beskućnika koje obuhvaćaju aktivnosti socijalnog rada, pomoći pri socijalnom uključivanju te brigu o zdravlju i njezi beskućnika.

Rotaract je međunarodna organizacija mladih između 18 i 30 godina koji svojim djelovanjem pridonose lokalnoj zajednici te time međusobno oplemenjuju svoja znanja.