Plesno-manekenski studio Lena oduševio na riječkoj plesnoj manifestaciji

VV | 9.5.2018. u 14:28h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Čak je šest grupa iz Plesno-manekenskog studia Lena sudjelovalo na Rijeka Dance Spektaklu koji se održao u Rijeci u Tower Centru.

Jubilarno petnaesto izdanje poznate riječke plesne manifestacije okupilo je oko 400 plesača različite dobi koji su se žiriju i publici predstavili s više od devedeset plesnih točaka.

Plesne točke ocjenjivao je žiri u kojem su bili osvajači raznih državnih, europskih i svjetskih odličja. Iz Tower Centra nitko od plesača nije otišao kući bez medalje, najbolji su osvojili i pehare, a nekima su pripale i nagrade iznenađenja.

Plesno-manekenski studio Lena je ponovno oduševio publiku i žiri. Od ukupno šest prijavljenih koreografija, osvojili su pet prvih mjesta, medalja i pehare najboljih od najboljih te jedno srebro.

U kategoriji ciciban, grupa Dolls Star osvojila je prvo mjesto sa najviše bodova u show dance kategoriji, dok je grupa Princes Star osvojila prvo mjesto i pehar u kategoriji balet od ukupno 35 koreografija.

Grupa Sparkle Star osvojila je drugo mjesto u kategoriji djeca. Solo točka talentirane Zite Višnjić osvojila je prvo mjesto sa ritmičkom točkom sa trakom, te prvo mjesto za duo junior u kategoriji hip hop.

Starsice su osvojile prvo mjesto u kategoriji junior sa oriental točkom te zasjale i na naslovnici riječkog Novog lista.

rijek

rijeka 6