Otvoren i zadnji broj na adventskom kalendaru na Županijskoj palači

V.V. | 28.12.2017. u 10:57h | Objavljeno u Društvo

Na Badnjak, 24. prosinca, otvoren je i zadnji broj na adventskom kalendaru na Županijskoj palači, pa je cijela zgrada prekrivena prekrasnim fotografijama.

Podsjetimo, ove godine jedna od najposebnijih atrakcija na Adventu bila je Županijska palača koja je pretvorena u adventski kalendar koju su činili brojevi, a ispod su se kao poklon skrivale najljepše fotografije naše Županije.

Brojni turisti, a i građani naše Županije svakodnevno su oduševljeno i s nestrpljenjem promatrali nove fotografije koje su se otkrivale. Svaki broj skrivao priču kroz fotografije pa je tako za Dan Grada Varaždina otvorena slika Gradske vijećnice, a za Dan Grada Lepoglave znamenita lepoglavska čipka.

palaca advent kalendar 7

- Županijska palača ove je godine prvi put otvorena za građane i zasjala je u punom sjaju, a već sljedeće godine možete ju očekivati u još raskošnijem izdanju te još više iznenađenja za naše građane. Pozivam građane da do kraja ovog blagdanskog razdoblja uživaju u našoj palači i ljepotama naše Županije prikazane kroz fotografije - naglasila je Natalija Martinčević, posebna savjetnica župana i zamjenica predsjednika Turističke zajednice Varaždinske županije.