Općina Trnovec B.: "Remetinec" oduševio mještane, tražilo se mjesto više

J.Š./Varaždinske vijesti | 6.3.2018. u 20:12h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U sklopu 9. Tjedna smijeha u Varaždinskoj županiji, kojeg je organizirao Kerekesh teatar, u sportskoj dvorani Osnovne škole Šemovec popularni Davor Dretar Drele i Vid Balog u nedjelju, 4. ožujka, izveli su predstavu „Remetinec“.

Publika je, u do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani, uživala u još jednoj komediji koja je posjetila općinu Trnovec Bartolovečki.

- Ovo je već druga godina da surađujemo s Kerekesh teatrom i da jedna predstava u sklop Tjedna smijeha dolazi u našu općinu. Publika je i ove godine odlično prihvatila predstavu, što potvrđuju do kraja ispunjena mjesta u gledalištu. Naša je namjera da upravo ovakvim sadržajima našim mještanima ponudimo sve ono što imaju stanovnici većih gradova - ističe načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec.

Prije same predstave načelnik Šamec, njegov zamjenik Mario Milak te predsjednik Općinskog vijeća Mario Sačić podijelili su pripadnicama ljepšeg spola 250 karanfila povodom nadolazećeg Međunarodnog dana žena.

Inače, u 9. Tjednu smijeha u deset dana u 11 gradova i mjesta Varaždinske županije izvedeno je rekordnih 50 predstava koje je pogledalo više od 12.000 ljudi, među njim i mještani općine Trnovec Bartolovečki.

tjedan_smijeha_semovec_2.jpg

tjedan_smijeha_semovec_3.jpg

tjedan_smijeha_semovec_4.jpg

tjedan_smijeha_semovec_5.jpg