Održani 33. Sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara Sjeverozapadne Hrvatske

V.V. | 29.5.2017. u 13:45h | Objavljeno u Društvo

U subotu 27. svibnja održani su 33. Sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara (KLA) Sjeverozapadne Hrvatske u prekrasnom i živopisnom okruženju općine Veliki Bukovec.

Sudjelovalo je oko 280 sudionika i to iz dvanest KLA iz pet županije Sjeverozapadne Hrvatske.

Nakon postrojavanja KLA , prigodnog programa koji su izvela djeca iz Osnovne škole Veliki Bukovec održan je pozdravni govor domaćina susreta, a okupljenima su se obratili i predstavnik HSKLA i predsjednik Zajednice KLA Bjelovar g. Dražen Žagi, te načelnik općine Veliki Bukovec, g. Zvonko Hlebar koji je otvorio Sportske susrete.

Uslijedilo je natjecanje u šest disciplina za odrasle sudionike i tri discipline za djecu. Nakon cjelodnevnog druženja uz glazbu, prigodni domjenak i sportska nadmetanja u prijateljskom duhu proglašeni su ekipni pobjednici, pojedinci slavodobitnici, kao i sveukupni pobjednik Sportskih susreta.

Ovaj puta nakon treće pobjede u nizu, članovi Udruge zdravog življenja „Obiteljski klub“ Varaždinske županije su preuzeli prijelazni pehar u trajno vlasništvo.

Ipak najvažnije je da se radilo o terapijskom druženju i pobjedi zdravlja nad bolešću, solidarnosti nad sebeljubljem i ideje trezvenosti i apstinencije od alkohola nad kulturom pijenja alkohola pod svaku cijenu.

Označeno u