Neno Belan i Fiumensi u subotu nastupaju u Vinici

Varaždinske vijesti | 5.5.2017. u 14:01h | Objavljeno u Društvo

Najizvođeniji hrvatski glazbenik i vlasnik 11 nagrada Porin Neno Belan sa svojim će Fiumensima na hrvatskom sjeveru ove subote obilježiti 30. obljetnicu prebogate glazbene karijere.

Veliki slavljenički koncert namijenjen žiteljima viničke regije održat će se 6. svibnja navečer na otvorenoj pozornici SRC-a Ribnjak na Vinici, a ulaz za posjetitelje bit će besplatan.

Riječ je o posebnom koncertnom programu u kojem ovaj, jedan od najpoznatijih i najproduktivnijih hrvatskih kantautora, svira hitove i uspješnice svog prvog benda, nezaboravnih splitskih Đavola. Fiumensi će za potrebe ovakvog posebnog koncerta postati Đavoli iz osamdesetih, a zajedno s publikom otputovat će u glazbene vode šezdesetih. Hitovi poput Pričaj mi o ljubavi, Dugo toplo ljeto, Stojim na kantunu, Ja volim je, Bambina, Dok tebe ljubim, i mnogi drugi, pa dueti sa Zoricom Kondžom, Anjom Šovagović ili Massimom, sve do vječitih evergreena i balada poput Sunčanog dana, Djevojke sa juga ili Ocana ljubavi - samo su mali dio prebogatog repertoara ovoga glazbenog umjetnika, koji će se u subotnjoj večeri i noći čuti ukrug Vinice.

Uoči slavljeničkog koncerta Belana i Fiumensa, kao predgrupe će nastupiti mladi domaći bend Luđaci, a potom i Contra Ritam country & rock band, tako da će dolazeća subotnja večer započeti već u 18.30 sati.

Označeno u