Mladi HNS-a Vinica u Gornjem Ladanju organizirali "Palačinkarenje" Foto: HNS Varaždinske županije

Mladi HNS-a Vinica u Gornjem Ladanju organizirali "Palačinkarenje"

Varaždinske vijesti | 13.6.2018. u 09:16h | Objavljeno u Društvo

Mladi HNS-a Vinica u nedjelju 10. lipnja organizirali su u Gornjem Ladanju "Palačinkarenje" koje je bila prava poslastica za sve sladokusce.

- Želim zahvaliti svima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji Palačinkarenja. Mladi HNS-a Vinica pokazali su puno entuzijazma, dobre volje i realizirali su planirano. Ideja za palačinkarenje pokazala se odličnom, što daje jak vjetar u leđa za daljnje djelovanje Mladih HNS-a u Vinici, a u konačnici i čitave podružnice - istaknula je Nikolina Šipek Marković, predsjednica Mladih HNS-a Vinica.

U palačinkama Mladih HNS-a Vinica uživali su i potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar, predsjednik županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor, načelnik Općine Maruševec Damir Šprem, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep, predsjednik Mladih HNS-a RH Ivan Bednjanić Bunić, tajnik ŽO Mladih Varaždinske županije Ivan Majcen, potpredsjednik HNS-a Varaždin Enriko Parlaj, predsjednica ŽI Varaždin te potpredsjednica Ženske inicijative HNS-a RH Andreja Blazinarić te mnogi drugi. Podršku Mladima HNS-a Vinica i pomoć u palačinkarenju pružili su predsjednik podružnice HNS-a Vinica Nenad Vauda te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Vinica Mirjana Tot.

Aktivnosti Mladih HNS-a pohvalio je i predsjednik ŽO HNS-a Alen Leverić.

- Ova ideja Mladih HNS-a Vinica za organizaciju Palačinkarenja je više nego odlična. Organizirali su druženje za Mlade koje je preraslo u pravo druženje sa građanima, razmjenu ideja i stavova. Aktivnosti koje su u organizaciji Mladih HNS-a sve su brojnije, sve više mladih ljudi uključuje se u rad HNS-a, sve više doprinose promoviranju ideja i pokazuju kako su jedan od temeljnih stupova HNS-a - rekao je Leverić.

mladi_hns_vinica_palacinkarenje_1.jpg

mladi_hns_vinica_palacinkarenje_2.jpg

mladi_hns_vinica_palacinkarenje_3.jpg

mladi_hns_vinica_palacinkarenje_4.jpg

mladi_hns_vinica_palacinkarenje_5.jpg

mladi_hns_vinica_palacinkarenje_6.jpg