Ljeto na Stančiću: Ovaj vikend Zsa Zsa i Matt Grafton

VV | 19.6.2017. u 08:45h | Objavljeno u Društvo

Ovaj vikend, u sklopu održavanja Ljeta na Stančiću, u petak 23. lipnja imat ćemo priliku uživati u ljetnoj večeri slušajući Zsa Zsu i Matta Graftona, a u subotu 24.lipnja uz strane i domaće pop, rock i r'n'b hitove zabavljat će nas DJ Simon M.

Zsa Zsa iza sebe ima duet pod nazivom "Sve u meni se budi", koji je snimila u suradnji s Damirom Kedžom i Antom Pecotićem, a koji je odnio pobjedu na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Najslušanija je pjesma u Hrvatskoj tijekom ožujka 2017., na tronu se zadržala punih 5 tjedana za redom na HrTOP40 ljestvici te i dalje varira među prva tri mjesta. Također, nominirani su za Porin te su i otvarali Porin s istom pjesmom. Uz to, bila je prateći vokal Željka Bebeka, Ivane Kindl, Lane Jurčević, Lidije Bačić, te studijski prateći vokal Borisa Novkovića i Lane Jurčević. Bila je sudionica X Factora 2015., nakon kojeg joj je članica žirija Aleksandra Kovač napisala pjesmu, s kojom je započela svoje "solo" glazbene vode.

Matt Grafton je 24-godišnji kantautor, koji se nedavno vratio u Hrvatsku u cilju pisanja prvotnog debut albuma. Iza sebe ima nastupe po svim većim festivalima u Hrvatskoj, ali i šire. Surađivao je s mnogim izvođačima, a samo neki od njih su Damir Kedžo, Matija Cvek, Franka Batelić i Lu Jakelić..

U slučaju lošeg vremena, koncert se odgađa na alternativnu srijedu. Sve informacije i eventualne promjene mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici Ljeto na Stančiću.