Kliker festival traži volontere koji će sudjelovati u realizaciji

V.V. | 19.9.2017. u 13:26h | Objavljeno u Društvo

Kliker festival – festival plesa, pokreta i igre za djecu i mlade u Varaždinu će se održati od 5. do 7. listopada i traži volontere koji će sudjelovati u realizaciji festivala! 

Poziv je namijenjen ljubiteljima plesa, umjetnosti, kulture i zabave koji će uz malo entuzijazma i dobre volje pomoći organizacijskom timu u komunikaciji s izvođačima i posjetiteljima, koordinaciji programa i ostalim sitnim tehničkim poslovima.

- Zauzvrat nudimo uživanje u plesnim predstavama, sudjelovanje na radionicama, pregršt dobre zabave, smijeha i nezaboravnih uspomena, a tvoj doprinos upisat će se i u volontersku knjižicu – poručuju organizatori – umjetnička organizacija VRUM i Kliker platforma.

Zainteresirani se mogu javiti putem emaila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 25. rujna.

Kliker festival se ove godine, tijekom listopada, održava u čak četiri grada – Varaždinu, Zagrebu, Splitu i Rijeci. Varaždin će u tri dana ugostiti tri predstave i dvije radionice, o čemu će javnost više doznati krajem tjedna.

kliker 3 900x599

Označeno u