Izvedba predstave "Krtice" u dobrotvorne svrhe

N.P./VV | 1.5.2017. u 09:25h | Objavljeno u Društvo

Povodom desete godišnjice Udruge savjetovališta “Uz tebe sam”, u sportskoj dvorani Druge gimnazije Varaždin, 2. svibnja, s početkom u 20 h, održati će se predstava "Krtice". Predstavu izvodi Kerekesh Teatar koji se odriče honorara u dobrotvorne svrhe udruge “Uz tebe sam”, koja okuplja djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje.

 

Karte se mogu nabaviti minimalnom donacijom od 30 kuna, čime se ujedno pomaže i mališanima iz udruge. Uz donaciju Udruzi, karte će se moći nabaviti i na dan predstave, na ulazu u sportsku dvoranu Druge gimnazije.

 

“Krtice” su nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi.

 

- Mi smo zdravi. Pomozimo onima koji nažalost nisu i kojima je potrebna naša pomoć svaki dan. Ako ne možete doći na predstavu, svoju potporu ovoj akciji možete dati donacijom bilo kojeg iznosa, a ona će u potpunosti biti preusmjerena na račun Udruge - poručuju iz Udruge