Izaberite lokacije u gradu na kojima će biti postavljene kante za pseći otpad

V.V. | 26.10.2016. u 09:15h | Objavljeno u Društvo

Do 31. listopada građani mogu glasati za lokacije u na kojima su potrebne kanti za pseći otpad. U kampanji sudjeluju 24 grada, među kojima je i Varaždin gdje građani mogu birati između 10 lokacija.

U sklopu kampanje "Kad se naše šape slože" dm će donirati ukupno 100 kanti koje će biti postavljene na lokacije koje dobiju najviše glasova, a brigu o kantama preuzet će jedinice lokalne samouprave.

Glasati je moguće jednom dnevno, a za sudjelovanje u kampanji potrebno je otvoriti poveznicu, potom u padajućem izborniku odabrati Varaždin. Nakon odabira grada, u drugom padajućem izborniku ponudit će se sve raspoložive lokacije među kojima građani mogu glasati za lokaciju na kojoj je po njihovoj procjeni potrebno postaviti kantu za pseći otpad.

Kampanjom "Kad se naše šape slože" dm želi potaknuti vlasnike kućnih ljubimaca na odgovorno ponašanje i brigu o okolišu te im to omogućiti doniranjem kanti za pseći otpad koje će biti postavljene na lokacijama na kojima građani smatraju da je to najpotrebnije.

- Pozivam sve građane da se uključe u kampanju jer kad se slože jedinice lokalne samouprave, građani i dm, možemo Varaždin učiniti još ljepšim - izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

 

Označeno u