Gelato sisters u subotu na Kapucinskom trgu

V.V. | 19.12.2017. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Gelato sisters, tri vrhunske i atraktivne mlade glazbenice, nastupit će na Kapucinskom trgu u Varaždinu, u subotu, 23.12. u 17 sati.

Ovaj koncert u sklopu 'Ledene čarolije' na Kapucinskom trgu, savršen je uvod u Badnjak i Božić. Ako vas je kojim slučajem do sada mimoišlo blagdansko raspoloženje, božićne melodije i razigrani aranžmani Gelato sisters bez greške će vas podsjetiti na toplinu i ugođaj najveselijeg razdoblja u godini.

Inspiraciju koju glazbenice pronalaze u glazbi i kostimografiji Velikog Gatsbyja, kombiniraju sa swing, jazz, rock, soul i pop glazbom, stvarajući tako doživljaj koji će se svidjeti publici širokih glazbenih ukusa, te garantira odličnu cjelovečernju zabavu.

Na pozornici će Gelato sisters pratiti četveročlani sastav (saksofon, kontrabas, klavir i bubnjevi). Klizače podsjećamo da je klizalište otvoreno na Badnjak tijekom cijelog dana, te na Božić u poslijepodnevnim terminima.

Osim u klizanju i dobroj glazbi, na Kapucinskom trgu uživajte i u raskošnoj ugostiteljskoj ponudi, a mališane ne zaboravite povesti u kuću Djeda Mraza koji ovdje boravi sve do kraja godine.