FOTO Vrijedna donacija varaždinskih policajaca Socijalnoj samoposluzi Foto: Krešimir Đurić

FOTO Vrijedna donacija varaždinskih policajaca Socijalnoj samoposluzi

Varaždinske vijesti | 20.12.2018. u 10:06h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske se već duži niz godina uključuju u razne humanitarne aktivnosti za pomaganje potrebitima no svakako su blagdani posebna prilika kada se svi prisjećamo onih kojima je pomoć najpotrebnija.

- Kako su kroz službu dostupni građanima kroz 24 sata, susreću se s tragičnim događajima i tužnim sudbinama mnogih građana, a humanošću i iskrenom brigom za svakog čovjeka, nastoje stvoriti i uvjete za veće povjerenje u policiju. Tako su suočeni s teškom situacijom jedne obitelji koju je uz tešku materijalnu situaciju, zadesio i tragični događaj, povodom ovogodišnjeg Uskrsa, u samo nekoliko dana trajanja humanitarne akcije, prikupili hranu, higijenske potrepštine, odjeću i igračke, dok je iz prikupljenog novca, u dogovoru s obitelji, kupljena potrebna bijela tehnika i oprema za kuću - naveli su iz PU varaždinske.

Dio preostalog novca iskorišten je pak za kupnju hrane te kozmetičkih i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu "Kruh sv. Antuna" Varaždin.

Donaciju su u utorak, 18. prosinca, voditelju Socijalne samoposluge uručili pomoćnik načelnika Policijske postaje Varaždin Miroslav Košić, glasnogovornica Marina Kolarić te policajci Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske Ivan Rođžak i Tomislav Vrbanić.

_DSC8186.JPG

_DSC8196.JPG

_DSC8188.JPG

_DSC8178.JPG

_DSC8177.JPG

Označeno u