Sara Kolak na otvaranju BP INA-e u Koprivničkoj 2 Foto: Martin Novosel

FOTO: Sara Kolak upriličila otvorenje modernizirane postaje INA-e u Ludbregu

| 16.10.2018. u 16:34h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Modernizirano maloprodajno mjesto INA Grupe otvoreno je u utorak u Ludbregu, na adresi Koprivnička 2. Tako se maloprodajno mjesto u Ludbregu pridružilo Ininoj razgranatoj mreži od gotovo 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i susjednim zemljama Bosni i HercegoviniSloveniji i Crnoj Gori.

- INA Grupa upravlja moderniziranom maloprodajnom mrežom u regiji koju stalno razvija kroz kapitalna ulaganja te unapređenjem kvalitete usluga u skladu s potrebama kupaca. Drago nam je što i naši Ludbrežani prepoznaju našu tvrtku kao partnera od povjerenja koji nudi usluge prilagođene potrebama kupaca te vjerujemo kako će uživati na ovom moderniziranom maloprodajnom mjestu - izjavio je direktor INA Maloprodajnih servisa Borko Buturac prilikom otvaranja postaje u Koprivničkoj ulici 2.

- INA i ja surađujemo već niz godina, tako da iz prve ruke znam da se u Inu možete pouzdati. Sretna sam što je naš Ludbreg dobio jedno ovako lijepo maloprodajno mjesto, na kojem ću sigurno i ja , "tankati" svoj auto. Kao što je i meni INA velika podrška u karijeri tako sam sigurna da će biti i vama na vašim putovanjima -rekla je Ludbrežanka i hrvatska zlatna olimpijka Sara Kolak koja je pomogla u današnjem otvaranju benzinske postaje.

Na moderniziranom maloprodajnom mjestu kupcima se, osim visokokvalitetnih goriva, autoplina, plina u bocama i maziva, nude i dodatne usluge prilagođene zahtjevima i potrebama kupaca kao i mogućnost opskrbe robom široke potrošnje. Radno vrijeme je od 6 do 22 sata, svaki dan i nedjeljom i blagdanom.

Označeno u