FOTO: Tijekom Velikog tjedna, Reformisti diljem Varaždinske županije darivali svoje sugrađane Foto: NS Reformisti

FOTO: Tijekom Velikog tjedna, Reformisti diljem Varaždinske županije darivali svoje sugrađane

Varaždinske vijesti | 20.4.2019. u 21:36h | Objavljeno u Društvo

Gradska organizacija Reformista Varaždin povodom Uskrsa svojim sugrađanima podijelila je oko 300 paketa svježih jaja, 2500 pisanica, 100 čokoladnih zečeva na različitim lokacijama u gradu. Župan Radimir Čačić zajedno sa savjetnicom Natalijom Martinčević, dožupanima Tomislavom Paljkom i Robertom Vugrinom te vodstvom Županijske i Gradske organizacije Reformista Varaždin posjetio je Dom umirovljenika gdje je korisnicima poklonio prigodne poklone, a sa sugrađanima su se uz podjelu jaja i pisanica družili i na Franjevačkom trgu i na Gradskoj tržnici Varaždin. Uz prigodnu podjelu pisanica Reformisti Gradske organizacije Varaždin Uskrs su čestitali i sugrađanima u 3. i 4. Mjesnom ogranku, kao i u Mjesnom ogranku Kučan Gornji i Banfica.

Reformisti iz Svetog Ilije posjetili su Dom za starije i nemoćne u Tomaševcu te korisnike darivali prigodnim poklonima. Gradska organizacija Reformista Ludbreg, zajedno s Općinskim organizacijama Martijanec i Sveti Đurđ te Općinske organizacije Vidovec i Cestica darivale su potrebite u svojim općinama prehrambenim i drugim artiklima, dok su Općinske organizacije Reformista iz Kneginca i Maruševca posjetile dječji vrtić u svojim općinama te najmlađe razveselile podjelom slatkih paketića.

Gradske organizacije Ivanec, Lepoglava, Varaždinske toplice te Općinske organizacije Bednja, Petrijanec, Sračinec i Trnovec Bartolovečki sa svojim sugrađanima družili su se uz prigodnu podjelu pisanica. Sve gradske i općinske organizacije Reformista diljem županije svojim su sugrađanima zaželjele sretan i blagoslovljen Uskrs.