FOTO PU varaždinska pobjednik sportskih susreta hrvatskih i slovenskih policijskih uprava Foto: PU varaždinska

FOTO PU varaždinska pobjednik sportskih susreta hrvatskih i slovenskih policijskih uprava

M.P./Varaždinske vijesti | 14.6.2017. u 11:50h | Objavljeno u Društvo

Policijska uprava varaždinska u petak, 9. lipnja, u Areni Varaždin bila je domaćin tradicionalnih 24. međunarodnih sportskih susreta policijskih uprava Maribor, Murska Sobota te međimurske i varaždinske.

Načelnik PU varaždinske Darko Jurčec zaželio je dobrodošlicu svim gostima istaknuvši kako posebno veseli činjenica što je ovo tradicionalno druženje preraslo okvire sportskog druženja i postalo temelj odlične suradnje na svim razinama, vidljive i u svakodnevnom zajedničkom radu na povećanju sigurnosti građana.

Direktor PU Maribor Danijel Lorbek, direktor PU Murska Sobota Damir Ivančić te načelnik PU međimurske Krunoslav Gosarić također su pozdravili sve nazočne u ime svojih ekipa, a za ugodno raspoloženje sudionika pobrinuli su se članovi Tamburaškog sastava „Biseri“, inače hrvatski branitelji i to većinom policajci branitelji Vukovara, zatočenici srpskih logora.

Nakon svečanog otvorenja, sudionici susreta uputili su se na borilišta i natjecali se u malom nogometu, samoobrani, gađanju iz pištolja i zračne puške, stolnom tenisu, badmintonu i odbojci za žene.

Ove je godine prvo mjesto osvojila ekipa domaćina PU varaždinske. Na drugom je mjestu PU Maribor, na trećem PU Murska Sobota, a na četvrtom mjestu PU međimurska.

Načelnik Jurčec uručio je predstavnicima ekipa priznanja i pehare pojedinačno po sportovima te za ukupni plasman, a najveći je pljesak i oduševljenje djelatnika dobio on sam, nakon što mu je direktor PU Murska Sobota Damir Ivančić predao prijelazni pehar za pobjedničku ekipu.

Označeno u