FOTO: Odabrani najljepše uređeni balkoni i okućnice u Novom Marofu

Varaždinske vijesti | 8.10.2018. u 11:38h | Objavljeno u Društvo

Vijeće Mjesnog odbora Novi Marof već tradicionalno donijelo je odluku o raspisivanju natječaja za odabir najljepše uređenog balkona, okućnice, dvorišta i okoliša poslovnog i stambenog prostora na području Mjesnog odbora Novi Marof.

Povjerenstvo je tijekom ljetnih mjeseci obišlo područje Mjesnog odbora Novi Marof i snimilo sve uređene objekte koji su ušli u odabir za nagradu.

Vijeće je pregledalo fotografije snimljenih balkona, okućnica, dvorišta i okoliša poslovnih i stambenih prostora na području Mjesnog odbora Novi Marof, te je izabralo najljepše po kategorijama kako slijedi:

Najljepše uređen balkon imaju Ivanka i Zdenko Lacković te Štefica i Zvonimir Rabuzin, a najljepše uređenu okućnicu Lidija Pagon-Benjak i Mladen Benjak te Dragica i Stjepan Topolko. S druge strane, najljepše uređeno dvorište imaju Jasminka i Nenad Maršić te Božena i Marijan Loborec.

P7207359.JPG

Najljepše uređen okoliš poslovnog prostora ima tvrtka Ključice d.d. te ugostiteljski obrt "STOP", a najljepše uređen okoliš stambene zgrade ima zgrada na adresi Zagrebačka ulica 4 u Novom Marofu.

Svečanost dodjele nagrada za prvo i drugo mjesto u svakoj kategoriji održat će se krajem godine na zadnjoj sjednici Vijeća mjesnog odbora Novi Marof.

P7207326.JPG

P7207351.JPG

P7207384.JPG

 

Označeno u