FOTO: Mališani uživali u plivačkom danu Olimpijskog festivala dječjih vrtića Foto: ZSUGV

FOTO: Mališani uživali u plivačkom danu Olimpijskog festivala dječjih vrtića

Varaždinske vijesti | 9.5.2019. u 09:05h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Trećeg dana ovogodišnjeg 18. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina, koji su i ovoga puta organizirali Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i partneri, mališani su imali priliku provjeriti koliko su dobri plivači, odnosno hodači u vodi.

Na Gradskim bazenima u Varaždinu jučer ih se okupilo 50-ak, raspoređenih u četiri ekipe hodača i sedam ekipa plivača. Među hodačima najuspješniji su bili mališani iz dječjeg vrtića "Panda", a slijede polaznici vrtića „Zeko” i „Bajka” te DV „Varaždin“ – Trakošćanska. Najboljim su plivačima proglašeni mališani iz dječjeg vrtića „Zeko”, drugo su mjesto zauzeli polaznici DV „Varaždin“ – Aleja, a treće ekipa „Panda 1”. Kako plivaju pokazali su i klinci iz DV „Varaždin“ – Koprivnička i Trakošćanska te članovi ekipa „Bajka” i „Panda 2”.

- I danas smo se lijepo družili i uživali u sportskim aktivnostima, ovoga puta uz pomoć Velimira Mudrog i njegovih suradnika na Gradskim bazenima. Djeca obožavaju vodu, koliko je korisno, a ne samo zabavno provoditi ovakve aktivnosti, ne treba posebno naglašavati - izjavila je Anica Sitar, stručna suradnica u ZSUGV.

Podsjetimo, Olimpijski se festival dječjih vrtića nastavlja danas, a vrtićarci će se u sportskoj dvorani „Varaždin” u Graberju okušati u spretnosti vožnje biciklom. U petak nas od 16 sati očekuje veliko finale na Sportskom centru „Sloboda“, gdje će se održati standardna natjecanja u atletici i nogometu, a organizatori najavljuju da će nastupiti 500-tinjak djevojčica i dječaka.

Djecja_olimpijada_plivanje_4.JPG

Djecja_olimpijada_plivanje_5.JPG

Djecja_olimpijada_plivanje_8.JPG

Djecja_olimpijada_plivanje_10.JPG