Dječji vrtić Bajka ponovno je bio najbolji Foto: Krešimir Đurić

FOTO: Dječji vrtić Bajka ponovno pobjednik Olimpijskog festivala dječjih vrtića

| 17.5.2018. u 19:13h | Objavljeno u Društvo

Dječji vrtić Bajka pobjednik je 17. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina, koji je u organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Varaždina održan danas na stadionu Sloboda, čime je taj vrtić obranio lanjski naslov. Drugo je mjesto u konkurenciji 17 gradskih dječjih vrtića osvojio Zeko, a treće Dječji vrtić Varaždin - Kozarčeva, dok je četvrta bila Čira Čara.

Kod djevojčica u utrci na 50 metara prva je bila Ana Butigan iz Gortanove,ispred Tije Slunjski iz Koprivničke i Kali Krampač iz Bajke. U skoku u dalj s mjesta najbolja je bila Eva Kocijan iz Čire Čare, iz kojeg je bila i drugoplasirana Nika Rojc, a treća je bila Tena Canjuga iz Pinokia.

U bacanju loptice slavila je Bruna Brumec iz Bajke, ispred Zore Šantalab iz Čire Čare i Klare Njegovec iz DV Zeko,a u štafeti na 4x25 metara prva je bila Panda ispred Trakošćanske i Čire Čare. U nogometu je slavila Bajka ispred Zeka i Pinokia.

Kod dječaka u utrci na 50 metara najbrži je bio Filip Cafuk iz Bajke, iz kojeg je i drugoplasirani Jakov Strelec, a treći je bio Saša Lenartić iz Pande. U skoku u dalj s mjesta prvo je mjesto osvojio Jan Grđan iz DV Zeko, drugi je bio Maks Ergarac iz Čire Čare,a  treći Dino Domović iz Bajke.

U bacanju loptice slavio je Jan Miletić iz Kozarčeve,ispred Patrika Miljkovića iz Trakošćanske i Jurice Trojaka iz Bajke, u štafeti je prvo mjesto osvojila Panda, ispred Bajke i Pinokia, dok su u nogometu najbolji bili igrači iz DV Varaždin Koprivnička, ispred Pinokia i DV Varaždin Kozarčeva.

Kako su izgledala današnja natjecanja na stadionu Sloboda pogledajte u bogatoj fotogaleriji našeg fotoreportera Krešimira Đurića.