FOTO Neki novi klinci pripremili Varaždince za četvrti adventski vikend Foto: Krešimir Đurić

FOTO Neki novi klinci pripremili Varaždince za četvrti adventski vikend

Varaždinske vijesti | 23.12.2017. u 08:04h | Objavljeno u Društvo

Polako odbrojavamo sate do Božića, a blagdansko će raspoloženje zasigurno dodatno podići bogati glazbeni program Adventa u Varaždinu koji nas očekuje tijekom četvrtog adventskog vikenda.

Zagrijavanje za vikend počelo je već sinoć, kada je na Trgu Miljenka Stančića nastupio Balašević tribute band "Neki novi klinci".

Događanjima bogata subota nudi izbor od čak pet koncerata. Prvi počinje već u 9.30 sati kada će okupljene na Trgu kralja Tomislava zabavljati Nenad Kumrić Charlie s gostima – klapom Motovun i ženskim vokalnim sastavom Allegre. Nakon njih, na adventsku pozornicu na Korzu u 11 sati stiže zbor Kapela Paulina Warasdin. Od 17 sati na Korzu će nastupiti muški vokalni ansambl Biškupec, dok će od 19 sati za zabavu na središnjem gradskom trgu biti zadužena Zsa Zsa sa svojim gostima.

ADVENT_u_varazdinu_2017_FB_23_12_ZSA_ZSA.jpg

Pjevat će se i na Kapucinskom trgu, gdje će od 17 sati nastupiti tri vrhunske i atraktivne glazbenice, Gelato sisters - tri vrhunske i atraktivne glazbenice, koje nastupaju u pratnji četveročlanog sastava (saksofon, kontrabas, klavir i bubnjevi). Inspiraciju koju glazbenice pronalaze u glazbi i kostimografiji Velikog Gatsbyja, kombiniraju s jazz, rock, soul i pop glazbom, stvarajući božićni doživljaj koji će se svidjeti publici širokih glazbenih ukusa.

gelato-sisters-advent_u_varazdinu.jpg

Podsjećamo da je klizalište na Kapucinskom trgu otvoreno na Badnjak tijekom cijelog dana, te na Božić u poslijepodnevnim terminima. Osim u klizanju i dobroj glazbi, na Kapucinskom trgu uživajte i u raskošnoj ugostiteljskoj ponudi, a mališane ne zaboravite povesti u kuću Djeda Mraza koji ovdje boravi sve do kraja godine.

Na adventskom će vijencu ispred varaždinske katedrale danas biti upaljena i četvrta adventska svijeća, uz prigodni glazbeni program mješovitog župnog zbora župe Sv. Fabijana i Sebastijana, stoga ne propustite blagdansku čaroliju koja vas očekuje u središtu Varaždina!